Sportmassage MUSCULUS

Spierherstellende massages aan huis regio Oudenaarde

Sportmassage MUSCULUS

Over mezelf

Ik ben Yannick Verhaeghe uit Volkegem, Oudenaarde. Ik heb altijd al een passie voor sport gehad in de ruime betekenis van het woord en heb zelf aan wielrennen gedaan. Ook heb ik een tijdje van de loopsport geproefd na het wielrennen, maar de roep van het ijzeren ros was sterker. Nog steeds neem ik deel aan gran fondo’s, mtb marathons en gravel evenementen allerhande, waar voor mij het uitrijden primeert op de uitslag of tijd. Tevens vertoef ik tijdens de weekends regelmatig in sporthallen te lande om te supporteren voor mijn volleyballende dochters.

De corona-tijden deden me beseffen dat ik me nog iets meer in de sportwereld wou verdiepen: een opleiding sportmassage aan Syntrawest Kortrijk was duidelijk iets voor mij, wat tijdens de lessen alsmaar sterker werd. Lesgever Eddy De Groote heeft meer dan 30 jaar gewerkt bij de grote profwielerploegen, waardoor we een doorgedreven opleiding met een maximum aan praktijkles kregen.

De volgende, voor mezelf, onverwachte stap was om dit ook in de praktijk te brengen en een zelfstandig bijberoep op te starten. Hopelijk krijg ik de kans om ook jou te overtuigen van mijn kunnen! Ik kijk verder uit om me steeds bij te scholen en andere specialisaties in de toekomst te kunnen aanbieden.